onsdag 18 augusti 2010

En fin present och en fin resa

En dag fick jag en present, helt utan att det var julafton eller min födelsedag eller något annat speciellt. Den var från Stina, och det var den här fina boken. Den är egentligen nästan för fin för att skriva i, den har kartongbruna sidor och sitter så fint ihop med ett snöre. Men här ska jag skriva det allra finaste jag har. Måste bara fundera ett tag på vad det är.Nu är det förresten bestämt. Jag och Anna åker till Grekland och Samos på lördag. Kommer bli så himla fint. Har aldrig rest så här mycket förut. Innan det här året är slut har jag varit på fyra resor. Yey! Grekland alltså...

2 kommentarer:

 1. Det kommer bli helt galet bra det här! Känner det på mig :) Tänk, på söndag orienterar vi oss runt på Samos, solar, badar, fotar och äter! Tänk vad bra detta kan bli, kärlek på det här resan. Hoppas jag iaf ^^ Bussen kanske blir sen så vi inte ens hinner med... Fast de hoppas jag vekligen inte.

  SvaraRadera
 2. Men käre Hilding så bra du ska ha det! När du just fått den godaste av alla greksallader på tungan, sänd mig en tanke då, för jag är superavis eftersom jag får hålla tillgodo med "dagiskäk" :)
  PUSS!!!
  Och se nu till för bövelen brudar att ha det så jäkla bra och kul ni bara kan!!!
  You go girls!

  SvaraRadera

Gör mig glad här