tisdag 1 juni 2010

Om lite sommar och sånt

Allting känns så himla skönt och snart är jag inne på mitt allra sista riktiga sommarlov. Det känns lite konstigt. Men jag påbörjar det lite redan nu. För nu har jag gjort det allra sista och allra viktigaste i skolan och idag känns det som att man aldrig behöver gå och lägga sig. Jag har gjort kladdkaka, åkt till mormor och fått massa rabarber för jag har alldeles precis gjort rabarberpaj. Visst är det väldigt somrigt? Väldigt, väldigt somrigt faktiskt. Kladdkakan gjorde jag mest bara för att det var länge sedan. Men den blir nog snart jätteuppäten den också.
   Och nu gör det faktiskt ingenting att man får gå runt som en liten hemmafru på kvällarna, som idag. För när man ändå inte har någonting viktigt att gå upp till så spelar det ju inte så himla stor roll.
   Fast i morgon vill jag ändå helst vakna, för lite viktig är morgondagen. En liten kortislektion och sen ska jag och Anna åka på picknick någonstans. 
   Så det kan ju bli rätt mysigt.
   Och jag har inte riktigt inspiration till att skriva just nu. Kanske för att jag skrev så himla mycket förra veckan. Just här skrev jag kanske inte så farligt mycket, men som jag sa för någon dag sedan, jag kunde inte göra någonting utan att skriva om det.
   Nu ska jag åka och hämta Julia i Kristinehamn. Ska nog lyssna lite för högt på Rammstein. Jag är ju trots allt ensam halva vägen.

1 kommentar:

  1. Åh, jag vill också ha sommarlov med dig :)

    SvaraRadera

Gör mig glad här