onsdag 5 september 2012

Sa vi inte att vi skulle ta hand om varandra? Del 2Olyckligtvis skulle det här inlägget få en del 2. Och hur jag ens kan skriva det här just nu tror jag beror på att jag inte kan ta in vad som hänt ännu.

Det är den tredje september och Alva har namnsdag. Passande. För Alva, vars namn vi borde fira idag, har just förlorat en viktig person i sitt liv. Och likaså Wilma. En pappafigur. En människa som under de senaste åren varit som deras pappa.
   Han är borta nu, och det som gör ondast är att han valde det själv.

 Jag tänker "Nej, inte han, inte han som alltid varit så stark, så rolig, snäll, smart och bra. Det kan inte stämma, det kan inte vara han. Ni måste mena någon annan"
   Men jag vet att det är han. Han som var den smartaste jag träffat. Han som hade svaret på frågan innan frågan ens var färdigläst. Han som hjälpte mig med matten när ingen annan kunde förklara för mig. Man kunde fråga vad som helst och han hade svaret.
   Han är någon annanstans nu. Förhoppningsvis på en plats där man inte kan känna smärta och där allt är precis så som man önskar.

Jag är så himla ledsen över vad som hänt. Jag vill inte se de jag älskar förlora någon igen. Jag är också ledsen över att inte alla fick lära känna honom. Han var den mest godhjärtade människa och det var omöjligt att inte tycka om honom.

Pärlan. Någon gång ses vi igen.

6 kommentarer:

 1. Alla skulle ha haft en Pärlan!
  Du skriver så himla bra Maja. Fortsätt med det för jag tror att många känner igen sig i det du skriver, men inte själva kan uttrycka sig på det sättet men ändå behöver få veta att någon känner likadant!

  Stor kram! /Therese

  SvaraRadera
 2. Så vackert, och så fruktansvärt sorgligt. Du är galet duktig på att skriva.

  SvaraRadera
 3. Massa kramar från lite för långt bort <3

  SvaraRadera
 4. Så vackert och så sant. Jag hoppas att ni möts igen.

  SvaraRadera
 5. hej, jag hade neonfrida förut men valde att ta bort den.
  men nu har jag en ny blogg: www.isarna.blogg.se

  SvaraRadera
 6. beautiful!! very beautiful

  http://drawzzingart.blogspot.com/

  SvaraRadera

Gör mig glad här