onsdag 3 november 2010

Om mina resor

Första resan det här året gick till Rom, med mamma. Det var i maj någon gång om jag minns rätt. Då var vi där i fyra dagar eller något sånt, och drack vin, tittade på fina gamla saker, åt världens godaste pizza och pasta, och gick och gick och gick.

Nästa resa var i juni någon gång, till San Francisco. Jag och Julia åkte dit alldeles själva, i två veckor. Så himla bra. Vi gjorde massa och nu kom jag på att jag inte ens har visat er alla bilderna än. Ska fixas.


Julia & Zola gör den klassiska hoppbilden vi skulle ta varje dag, men som vi glömde bort nästan varje dag. Kommer inte ihåg vad stranden hette, kanske Salmon Creek. Jag vet inte.


Fina Golden Gate.

Tredje resan var en vecka i på Samos, i Grekland.

Och det var jag och Anna som åkte.

Sen kom vi på att vi ville åka igen, en månad senare. Då gjorde vi det. Två veckor den här gången.
Jag bodde i ett fint litet slott, åt frukost under olivträd, tittade på stjärnhimlen flera kvällar i rad, åkte på tusen utflykter och samtidigt så har jag aldrig sett så mycket på TV någonsin tror jag. Det var visst lite för kallt för att vara ute sent om kvällarna.

Och det var de här resorna än så länge.
Plus två veckor i Thailand senare i år.

2 kommentarer:

  1. Här är förresten en fin blogg du kanske gillar:
    http://hviturlakkris.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Helt underbar vattenbild från Grekland. Geez. Jag tänkte bara hoppa förbi och säga att jag följer din blogg, samt tipsa dig om en blogg som jag tror att du skulle gilla. http://kaptenboelja.blogg.se/ är adressen och innehavaren är en annan väldigt duktig fotograf, och som dessutom skriver finurligt och ganska sött. Det finns vissa likheter med andra ord. :) Hoppas att du gillar hans blogg.

    SvaraRadera

Gör mig glad här