tisdag 26 oktober 2010

Alva 14 år!Idag var det kalas för Alva som fyller fjorton idag! Hos henne var det som vanligt massa folk, till exempel fina Anna och söta Bosse.Alva hade gjort jättefina cupcakes, som kanske inte gjorde sig så himla bra på bild i och för sig, men de var väldigt goda i alla fall!Här är födelsedagsbarnet men mest fina Ebba.
Här var det lite presentöppning och Alva fick fin parfym och annat fint.Sedan blev det massa fika. Tog ingen bild på cheesecaken som vi har ätit i fjorton år nu. Men jag tänkte att det gör ingenting, för bild på den har jag nog redan. Sedan är nog cheesecake väldigt bra kalasfika för det tröttnar man aldrig riktigt på. (Till skillnad från banantårtor?)Det här kändes som lite av den bästa bilden av Pärlan jag har. Hans fot och hans katt. Lite suddig men sånt händer.

Ibland så undrar jag lite över hur det kom sig att just jag fick världens finaste syster(-dotter). Hon fick den här jättesöta mössan och i morgon måste hon ha den till skolan. Malin måste tvinga henne. Finaste.
Så himla fin.
   Och det var det kalaset!

1 kommentar:

 1. ÅH Maja!!!
  När jag ser dina biler så känner jag det som om att du faktiskt är Den Bästa I Världen På Att Fånga De Ljuvliga Ögonblick Här I Livet Som Man Vill Minnas För Evigt!
  Du är så PERFEKT med just dina ögon, i rättan ögonblick, du förmedlar känsor med dina bilder och tillhörande ord som får mig och så många andra att må så BRA!
  Jag älskar dig Maja!
  TACK för att du gör allt så vackert och så bra <3 <3 <3

  SvaraRadera

Gör mig glad här