tisdag 13 juli 2010

Blåbär, galen hund och fina kuster - California

Nu tänkte jag visa lite mer från resan. Fast jag har fortfarande inte ens redigerat hälften av bilderna och tror jag inte kommer göra det heller. Men här är lite mer i alla fall.
Sue hade vallmo i trädgården. Opiumvallmo men det brydde hon sig inte om. De var fina.Jag, Kalela och Julia åkte och shoppade. För det var nog det vi gjorde mestadels av tiden. Kändes det som i alla fall. Jag har aldrig i hela mitt liv köpt så mycket saker på två veckor. Julia tyckte ändå att jag köpte lite saker, men då kan ni ju tänka er hur mycket hon köpte...

Här blev de kära i några hattar:Jag var tvungen att köpa den här väskan. Först och främst var den jättebillig, och sen ser ni ju att det är ju jag på den. Nästan lite pinsamt. (Och bilden heter tönt för jag ser rätt töntig ut om jag får säga det själv!)

Blåbären är jättestora i det där landet.


Sue har ett jättestort växthus med massa goda och fina saker i.

Vi åkte ut till kusten. Här är Zola, den galna hunden. Fast det här är nog en av de få hundar jag verkligen har tyckt om. Eller ja, tyckt om och tyckt om. Tyckt helt okej om. Började ogilla henne när jag kom på att hon delade toa med oss, drack toavatten, hårade ner, luktade blöt hund där jag skulle stå och göra i ordning mig... Så här fint var det. Och egentligen ännu finare i verkligheten. Jag tror att det är så att man måste åka dit helt enkelt.Här är vi. Glada och blåsiga.Julia ville att jag skulle ta en hoppbild på henne varje dag. Vi glömde bort det nästan varje dag men vi fick i alla fall några. Och här är den första. Från andra dagen.Det här hade nog varit världens bästa plats om det inte blåste så mycket. Och tydligen fanns det valar här på våren. Det skulle jag vilja se!


Det här kan vara en ny dag men det kanske också vara samma dag. En till hoppbild är det i alla fall. Och Zola...


Sen åkte vi vidare...
... Till Bodega Bay. Det var här som "The birds" av Alfred Hitchcock spelades in, ifall det är någon som har sett den. Det har inte jag.

Sen åkte vi hem och försökte åka lite skateboard. Det är livsfarligt!

Kalela fyllde 24 och Julia gjorde en jättegod och fin tårta.Här är hon och hon blev glad.


Och det var andra delen av början på den här resan. Nu får vi se när jag har tid att visa resten.

2 kommentarer:

 1. Hurra så kul att se :D & Gud vad jag saknar att åka dit igen, måste nog det snart!!
  Härligt härligt att höra hur ni haft det. Jag vill bli med på hoppbilder jag också när jag kommer hem, varje dag på semestern :)

  SvaraRadera
 2. Åh, åh, ÅÅhhh!!!!
  GUD vilken resa! När jag med blir stor, ska jag med få vara med om allt detta, Åååhhhh så jag skulle vilja det!
  Det är så roligt Maja att få SE och LÄSA er resa, det gör mig så jävla glad så det är ju inte klokt!
  Jag snodde just den perfekta hoppbilden på Julle och doggen, vill visa mina kompisar på min egen lilla blogg hur snygga de var och hur bra du är, hoppas du inte misstycker.
  (Å HOPPAS egenresan blir JUST så som du vill,för det är du faktiskt VÄRD!)
  Jag älskar dig!

  SvaraRadera

Gör mig glad här