torsdag 6 maj 2010

Om ni vill se mina bilder...

... så kan ni gå till Värmlands museum nu till helgen.
Det är inte bara jag som visar bilder, jag har bara en liten del utan 75 andra utställare, men jag tror att det kommer finnas mycket fint att titta på.
Utställningen har öppnar lördag klockan tio och stänger söndag klockan fem. Så ni har ju hela helgen på er!
Jag gissar att det kostar några kronor, men så fruktansvärt dyrt brukar sånt där aldrig vara. Och om det nu mot all förmodan skulle vara det så tror jag att det är värt varenda krona!
Jag tänkte också sälja mina bilder någon gång sådär efteråt, så om någon är intresserad så finns jag! Jag tycker att det vore himla kul om det fanns någon där ute som hemskt gärna skulle vilja ha någon av mina bilder på sin vardagsrumsvägg!

Vi kanske ses där!

6 kommentarer:

 1. Va roligt det låter!
  Önskar verkligen att jag hinner in en sväng under helgen. Älskar verkligen att gå runt och kolla på fotografier! När Sally Mann hade utställning på Konstmuseét i Gbg ville jag aldrig gå därifrån.
  Hoppas allt går bra!

  SvaraRadera
 2. JAG VILL HA!!!!

  SvaraRadera
 3. Kul att det blev så. När kommer du att vara där? Jag åker jättegärna dit, speciellt om du kommer att ha dina bilder där också.

  SvaraRadera
 4. Å ja vill ja oxå=) ska nog ta me mej mina barn å min mamma å åka dit på lörda=) himla roligt du maja. å ja skulle tro att ja jätte gärna vill ha nån av dina bilder på väggen sen när vi flyttar till huset. om inte annat så kan du ju få ta hur mycket bilder du vill på mina barn=) men ja tror oxå att sen lite senare när vi börjar få ordning på vårt hus så skulle ja nog vilja ha nån snygg svartvit bild ovanför vår säng. fast de kommer nog tyvärr dröja lite innan vi kommer så lång. fast bilden kan man ju alltid ta först oxå=)

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha massor av bilder på min vägg där jag kommer bo!!! :) Skulle önska jag var hemma och fått sett uställningne, du får ta kort på den vettja:)

  SvaraRadera
 6. Min svåger ställer också ut bilder där i helgen, det blir nog mycket roligt/bra/fint att titta på! :)

  SvaraRadera

Gör mig glad här