lördag 1 maj 2010

Att åka till ett fint landI
lördags körde jag till Nyköping. Jag tänkte att det var bäst att öva eftersom min hemliga uppkörning var den 29:e. Så jag körde över tjugo mil, eller vad det nu var. Det var kul, fast jag trodde att jag mest skulle tycka att det var jobbigt att köra så långt. Men eftersom det var på okänd väg var det bara kul.
Klockan på bilden fanns på det fina hotellet vi bodde en natt på.


Jag åt den första pastan på den här resan, och vi tog det första vinet. Det var ju gött. Kolla bara vad glad mamma var. Men så glad är man när man ska åka till Italien.


Nu var det söndag och då gick vi upp jättetidigt. Fast det var visst inte bara vi som skulle utomlands.
Jag hade förresten med mammas gamla analoga kamera också, för att ta lite svartvita fina "riktiga" bilder. Ska bli kul att se hur de blev sen.


Jag vet inte riktigt hur mycket bilder ni vill se, men en del vill nog se alla. Så ni ska få se rätt många i alla fall.
Här hade vi precis gått ombord på planet, och jag fotade ett annat plan som skulle till Barcelona. Jag visste inte riktigt om jag fick använda kameran på planet, flygvärdinnorna var lite konstiga och det verkade nästan som att man inte fick använda kamera... Men varför skulle man inte få? Ingen sa någonting om det när vi flög till USA. Där tog jag jättemånga bilder på planet.

Efter någon timme hamnade vi över alperna. Det var så himla häftigt! Kolla bara!
Fast eftersom jag inte riktigt vågade fota så tog jag nästan bara den här bilden, men det blev finare och finare ju längre söderut vi kom. Bergen blev bara högre och vitare.
(Vi flög förresten över Skåne också. Så vi såg nästan hem till Felix. I alla fall så såg vi själva Malmö, Bunkeflostrand och Öresundsbron. Och Turning Torso. Det var lite kul. Fast jag hann inte ta upp kameran.)


Det här är en liten del av Rom precis några minuter innan vi landade. Det var så himla häftigt att flyga över den stora gamla staden.
Rom måste verkligen vara en av världens finaste städer med alla jättegamla fina hus med stora fönster och fina balkonger där det flyger svalor två centimeter från de öppna fönsterna varje morgon.


Här i mitten kan man kanske se lite av Colosseum. Men mer ska ni få se senare. Nu har ni sett en liten del och början av resan. Hoppas att ni inte dött av uttråkning och att ni faktiskt vill se mer. För nu har jag äntligen kommit igång och det var lite kul faktiskt. Jag vet en sak: Jag ska tillbaks till Rom.

4 kommentarer:

 1. Ja skynda dig!! Vill se och läsa mera mera.

  SvaraRadera
 2. Molkoms-Tina1 maj 2010 17:03

  Dött av uttråkning? Du är ju inte klok! Självklart vill vi se mer; eller åtminstone jag vill det!
  Och sade jag inte att Rom är världens allra bästa och vackraste stad!

  SvaraRadera
 3. Ta med mig till ROM jag vill också åka dit!!
  Fina bilder Majsan:) Och jag vil mer än gärna se och höra mer om resan :) Puss o kram

  SvaraRadera
 4. Roligt med bilder tagna ifrån planet! Vill också se mer!

  SvaraRadera

Gör mig glad här