onsdag 21 april 2010

Wilma 11 år!


Såhär ser man ut när man fyller 11 år, i alla fall om man heter Wilma Axelborn!

Eller så ser man ut såhär, det funkar ju också.
Sen blev det fika, cheescake och det var gott. Det tyckte visst Wilma också...Här är lilla fina söta Ebba. Jag har inte träffat henne så mycket, men idag blev vi nästan bästa kompisar. Hon gillade i alla fall mina fingrar.
Såhär stor och fin har Isabelle blivit!


Jonatan ville ha en egen bild, och Anna är med på ett hörn.

Och det var det kalaset. Sen har jag massa mer bilder, men bara på Ebba. Och det får ni inte se för då kanske ni tycker att det är tråkigt.

För er som har missat det: Jag klarade teoriprovet. Jag fick godkänt!
Jag är så himla lättad. Hade det inte varit hockey ikväll hade jag gått och lagt mig klockan åtta. Men nu är det hockey och jag tänker sova när den är slut. För er som undrade.

Godnatt så länge!

3 kommentarer:

 1. ÅÅåå!!
  Tänk att alla dina foton alltid blir så PERFEKTA!!! Ett tryck, och du förmedlar ta mig fanken stunden och sekunden hela tiden!!
  Jag ÄLSKADE bilderna av Wilma, jäklar vad fin hon är, sin alldelens EGNA, goa och roliga Wilma! Att jag kan känna en sådan lycka över mina vackraste barn, fantastiskt!
  Sedan fick du ju bästa bilden på Jonatan också, sådan som han ALLTID ser ut på kort, ja han är ju inte klok, men det är rätt bra med honom :)
  Och Harri och Ragnar..!
  ÅÅ vilken kärlek och värme jag känner inför att vara deras moster, Lycka!!
  (Jag kan gissa mig till att du känner det jag känner inför mina egna polkagrisar, häftigt. Fast ni är kanske mer som syskon,, jag vet inte :)
  PUSS & KRAM, kom snart och överraska mig själv i bilen och ta med mig på en åktur tack!

  SvaraRadera
 2. Jag vill ha massa bilder på alla hemifrån och annat fint som du tar på:) Jag behöver något vackert att hänga upp i mina fotoramar också.
  Så söta och fina alla är, och visst är Jonatan precis som vanlgt :)

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis till teoriprovet! Visste väl att du skulle klara det galant. Och så håller jag tummarna inför Romresan, om du tar med dig sol och värme tillbaka.

  SvaraRadera

Gör mig glad här