fredag 23 april 2010

Stackars fina djuren...

Igår såg jag en sak jag absolut inte ville se.

Eftersom jag bor på landet finns det självklart mycket ladugårdar här i kring, och just igår morse var en av dem helt avspärrade med polistejp. Inget annat var avspärrat, utan bara hela stora ladugården. Då var det första jag tänkte på att djuren hade dött. Det har ju varit en del tal om det nu på senare tid.

I morse läste jag det här i NWT. Jag blir så himla himla jättefruktansvärt skitsur.
   Jag vet ingenting om vad som har hänt, jag vet inga omständigheter, förutom det som jag precis läste. 30-talet kor döda, några katter...
   Jag blir så himla besviken, arg, ledsen... Det är sjukt att sådana människor kan ha djur. Eller ja, kan och kan, jag hoppas verkligen att de får djurförbud och längsta möjliga straff, böter är lite för klent tycker jag, fängelse tycker jag låter bättre.

Nu är det säkert någon som läser det här som känner de här personerna som hade hand om gården, i alla fall vet vilka det är. Men egentligen, spelar det så stor roll? Jag menar, vi bor ju i Väse... Tids nog får ändå alla reda på exakt vad som har hänt, när det hände och vem det handlade om...

Jag har ju bara VF och NWT att gå efter, men nu kan man ju också tänka tillbaks lite grand på alla andra gårdar där djuren misskötts, svultit ihjäl, ätit på varandra och så vidare.

Vad jag ville säga med det här är att jag blir så himla besviken på alla. Och ledsen. Stackars fina djuren som bara ville ha god mat och fina djurkompisar. Så fick de det här... Fy.

2 kommentarer:

 1. usch, jag blir kadlöakfwelfwarg på sånt folk!
  De är så fega och dumma i huvudet.
  Förstöra för stackars oskyldiga djur..

  Det var som när jag jobbade i stallet, helt plötsligt ringde chefen och sa att en brandbil skulle komma med två kaniner som någon hade hittat i sopsortering för metall?
  Stackars kaniner :(

  SvaraRadera
 2. Maja.
  Det är så stort och hemskt så man faktiskt inte ens kan tänka...
  Och så nära att man plötsligt bara vill.., spy är det minsta..........
  Stackars fina korna...

  SvaraRadera

Gör mig glad här