måndag 1 mars 2010

Snö, fina ögon och ett mål i april

Jag tänkte att "Åh, vilken fel dag att köra på" men det gick rätt okej ändå. Kändes helt okej, kunde varit bättre om det inte hade varit så fruktansvärt mycket snö. (Vi behöver ju i alla fall inte åka till Trysil för att få se snö)
Jag bestämde mig för att ha det där himla kortet i april, jag märkte att det är bara en månad kvar. Men det gör väl inget? Jag ska plugga och köra och allt som behövs nu så att jag kan åka till Jenny och hälsa på så fort som möjligt! Det vore världens bästa just nu.

Sedan tyckte körskoleläraren att jag hade fina ögon. Det kanske man inte fick säga till en elev, sa han, men det tyckte inte jag gjorde nåt. Jag blev glad ändå och jag har ändå rätt fina ögon.
Kolla själva:

Jag har ju linser som ni vet, fast det är absolut inte färglinser för här ska det vara naturligt och fint! (Och när jag skrev "naturligt och fint" tänkte jag på Malin, för hon är naturlig och fin!)

1 kommentar:

  1. Åh, älskade syster, det var verkligen fint sagt om mig, nu blev jag alderlens varm, TACK!
    Du HAR de blåaste ögon jag sett, jätte vackra, och att få höra det från ett så oväntat håll som en körskollärare gör ju att man faktiskt blir jätteglad!
    Puss!

    SvaraRadera

Gör mig glad här