onsdag 17 mars 2010

Fina flickor och fullmåne

En dag för ett tag sedan fotade jag Alva och Agnes. Jag tycker att det är himla kul för båda två är så fina.
Tyvärr har jag inte riktigt haft tid till att redigera, men här är två än så länge i alla fall. Det är fortfarande rätt mycket just nu och jag börjar undra varför jag blir trött redan innan klockan är nio på kvällen. Egentligen så är jag helt slut just nu, men när jag går och lägger mig så tidigt så hinner jag ändå aldrig med att göra någonting.

Ja, ni vet väl hur det är, ni också. Funderar på om det kan ha någonting med fullmånen att göra. Jag är sån som sover dåligt veckan innan eller efter fullmånen, vilken kommer jag inte ihåg just nu. En del brukar ju sova lite halvdåligt när det är fullmåne, men då sover jag stenhårt, tror jag i alla fall. Men som sagt, innan eller efter blir jag helt konstig. Funderar på om det kanske är okej att gå och lägga sig snart i alla fall.

Fast kanske har det inte alls någonting med månen att göra. Kanske är jag bara så trött över att jag pluggar till skolan, teorin, försöker hinna köra och vara pigg och glad. Det är inte så lätt alltid.

(Nu läste jag lite om det här med att den del sover dåligt när det är fullmåne. Jag tycker att jag känner av det, även mamma och Malin om jag minns rätt. Många trodde att det berodde på att månen kanske lyser in mer vid fullmåne än annars, eller helt enkelt bara att man visste att "Åh, snart är det fullmåne, då kommer jag sova dåligt" eller "Åh, det var fullmåne i natt, sov jag ändå inte lite dåligt?" Ungefär så. Man kanske låtsas lite bara för att se en anledning till varför man sov lite halvbra. Nu ska jag sova helbra hade jag tänkt. Godnatt)

5 kommentarer:

 1. men först ska du ta dig en guacumole-och-keso-macka ala julleeeeee.
  (skriv upp havre-knäckebröd på handlingslistan!)

  SvaraRadera
 2. Det har jag redan gjort! Längtar tills i morgon, då ska jag äta en till.

  SvaraRadera
 3. Åh kanske ni kan lägga till negerbollar i listan också tills jag kommer hem och lax med potatisgratäng?? Mums!!! Nu är jag visst lite hungrig!!

  SvaraRadera
 4. Herregodegud vad vackra tjejer!!!
  JAg sover SKITILLA natten då det är fullmåne. Månen har ju på något konstigt vis jag inte riktigt fattat ännu något att göra med jordens dragningskraft, ebb och flod osv. OCH, en annan intressant sak jag läst om för länge sedan, men jag vet inte hur mycket sanning det är i det, ... och vid närmre eftertanke kanske det är bullschit, så jag skriver det inte, men det hade med mens att göra.
  Jaja, det där med månen är VÄLDIGT intressant, lika intressant som alla stenar i hela världen faktiskt!
  (MAO GÖR INTRESSANT!)
  PUSS

  SvaraRadera
 5. En sån där guacumole macka lät ju smaskens. E´re bara mosad avokado,keso o vitlök?????

  SvaraRadera

Gör mig glad här