torsdag 18 mars 2010

En onsdag i tre bilder plus en dröm


Onsdagar nu för tiden är väldigt bra dagar, för då har vi foto hela dagen. Jag och Anna framkallade lite i studion, sedan åkte vi hem till mig rätt tidigt. Vi åt, åkte ner till Väse så att jag kunde ta mitt "arbetsporträtt" till skolan (Ingela i hennes affär) och när vi väntade på bussen gick vi till sjuka Malin en kortis. Sen fikade vi och försökte plugga lite, men det gick som det brukar, ni vet. Och det var den onsdagen det.Nästnästa onsdag hoppas jag också blir väldigt bra. Då ska jag göra halkbanan och sen på eftermiddagen kommer Felix hit.

Jag måste bara berätta en konstig sak som hände i natt. En del hatar när folk berättar om sina drömma och sånt, så om ni är sådana så blir det lite tråkigt just nu kanske. Men jag hoppas att ni läser vidare ändå.

I natt drömde jag om att vårt hus trillade sönder. Det såg inte alls ut som vårt hus men jag visste att vi bodde där, familjen och jag. Vi stod i hallen och helt plötsligt brakade det och golvet och taket trillade isär. Ett litet tag efter, som kanske egentligen var flera timmar senare, vaknar jag av att det smäller till som bara den någonstans i huset. Jag blev klarvaken men kunde ändå inte förstå vad det var som lät. Jag tyckte att jag hörde steg där nere och trodde att det var någon som blev skitsur och smällde sönder en dörr. För det skulle ju kunna vara möjligt i den här familjen. Och det lät ungefär som det. Men klockan var då runt fyra och jag hoppas att ingen är vaken och bråkar mitt i natten.

Jag fattade ingenting men då kom jag ihåg vad jag precis hade drömt och hjärtat började dunka som bara den och jag tänkte att "Åh nej, nu kommer huset rasa sönder". Ungefär så.

Fast när jag vaknade ringde jag pappa och frågade om han också hade hört nåt och det var visst is som trillade ner från taket. Stora jävla isklumpar mitt i natten. Herregud. Jag åt ju nästan upp hjärtat.

2 kommentarer:

 1. Hahaha!!! kanske det spökar hemma!!! Buuu!!!
  Jag vill också ha bullar. mammas bullar är de godaste som finns!!!! Snart kommer jag också hem :) Lycka till på halkbanan:)

  SvaraRadera
 2. Jag vaknade också mitt i natten av snöras,först dundrade det till en kort stund och öronen stod rakt ut och man vågade knappt andas- Vad var det? Är det åska eller..
  Sen kom nästa dunder, all snö på taket ovan vårt sovrum rasar ned med ett dunder och brak.
  Ah, det är ett VÅRTECKEN mitt i nattten.Gött.

  SvaraRadera

Gör mig glad här