onsdag 6 november 2013

6 november


Det enda som får mina dagar att gå hyfsat snabbt i detta väder är längtan. Man borde alltid ha en resa att se fram emot, det ordnar allt. Det kändes tusen gånger bättre att ligga och kramas hej då i soffan kvällen innan han åkte på jobb, för jag vet att snart är vi långt ifrån allt vad jobb och mörker heter.
   Dagarna går åt till att skriva packningslistor, kolla fina hotell och googla på fina thailändska öar. (Har ni något tips får ni gärna säga till. Jag har ju i och för sig varit i Thailand tidigare, men det finns alltid nya saker att upptäcka ni vet)
   Sen har jag även hunnit med att söka lite jobb, baka, hänga med Flora, varit på Halloweenfest (Tack T för att du kom fram), fotat lite smått samt träffa min gamla fotolärare som gav mig massa bra tips inför semestern. Och det är väl det som har hänt i mitt liv den senaste tiden.
   Jag är lite delad över det här med texter här just nu eftersom jag känner att jag allra helst vill satsa på fotandet. Så för tillfället har jag delat upp det så här hittar ni texter, ni som vill läsa.

3 kommentarer:

  1. sv: tack så mycket! vad kul att höra!

    SvaraRadera
  2. herregud vilken fantastisk bild. helt galet.

    SvaraRadera
  3. SJUK bild! Grym fotograf du är!

    SvaraRadera

Gör mig glad här