tisdag 16 oktober 2012

Morgon
Vaknar och läser gamla anteckningar som får det att pirra i magen. Går ut i tregradig morgondimma och huden drar ihop sig innanför kläderna. Kallt. Någonstans bland de daggiga stråna växer två små frusna blåklockor. Går in och äter frukost som jag längtat efter sedan igår när jag la mig och inte orkade gå ner och äta något. Vill duscha länge men blir allt för rastlös. Ser bilder i hösten hela tiden men inget blir som jag vill.
   Måste lära mig att skriva igen.

5 kommentarer:

 1. re: det stämmer nog! den har auto-funktion, kanske till och med autofokus och är helt och hållet batteridriven :) hade nog dock hellre haft den modellen du har, eftersom jag älskar det manuella.

  SvaraRadera
 2. Så otroliga bilder du tar. Enkla men samtidigt så starka, de berättar så mycket. Beundrar verkligen hur du får in alla känslor i så enkla bilder.
  "Less is more"
  Samma gäller när du skriver, även trots att det är kort så går det verkligen in. Vad du menar med att du måste lära dig skriva igen vet jag inte, men jag tycker verkligen inte du behöver lära dig något. Du har verkligen talang.

  Hoppas det är bra med dig trots mörkret..

  SvaraRadera
 3. skriva är viktigt. det får inte dö.

  SvaraRadera
 4. Gud så fina bilder du tar. Åh. <3

  SvaraRadera

Gör mig glad här