lördag 5 maj 2012

11 frågor1. Om du fick dricka en påtår kaffe med vem som helst, död eller levande, vem skulle det vara?
    Det skulle absolut vara min kusin Mattis. Mest för att jag tänker på honom mer och mer ju längre vi går mot sommaren och för att jag har så himla mycket jag önskar att jag hade frågat honom om. Sedan så skulle jag kanske hellre velat ha någonting annat än kaffe, typ te. Mycket godare.

2. Bästa bakelsen som existerar?
    Jag gillar ju egentligen allt som är sött, så det blir svårt att välja. Men mammas kanelbullar är funkar ju verkligen alltid. Plus Julias cupcakes med alldeles för mycket frosting.3. Favoritförfattare?
    Alex Schulman! Jag älskar verkligen hans sätt att uttrycka sig på. Hans bok "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" ville jag aldrig skulle ta slut. Nog bland det finaste jag läst. Och tänk att få en sån bok skriven till sig, vilken kärleksförklaring!

4. Bästa vädret och varför?

   Alltså det finns två bra väder. Sol och tjugofem grader så att man kan ligga på stranden en hel dag och så att man kan vara i vattnet hur länge som helst utan att frysa, och sedan regn och femton grader så att man kan ligga och se filmer en hel dag med pojkvännen utan att man får dåligt samvete.


5. Vilket är ditt bästa minne som får din mage samt hjärta att pirra lite extra?
    Jag har såklart massa fina minnen eftersom jag levt i tjugo år nu, så det blir ganska svårt att välja. Men det jag alltid kommer tillbaks till är den där veckan i somras, när det var tjugofyra grader i vattnet och jag och Christoffer åkte ut med båten till olika öar och solade och badade tills vi inte orkade mer. Så himla bra.


6. Ditt framtida jag. Hur vill du vara, se ut, bo, leva osv?
   Ofta tycker jag att det är ganska jobbigt att tänka sådär på framtiden. Det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig. Det jag vet är att jag vill ha lugg för att det är snyggt, bo med Christoffer i en fin lägenhet och vara fotograf. Det är väl det jag kan säga nu.


7. Om du fick leva i en film, vilken skulle det vara?
    Jag skulle definitivt vilja leva i Harry Potters värld. När jag var liten drömde jag om att när jag fyllde 11 skulle jag få det där brevet. Jag hoppades till och med när jag fyllde tolv att de kanske hade glömt bort mig, och att jag skulle få börja ett år senare. Tänk att få lära sig att trolla, kunna vara osynlig, äta Bertie Bott's och få hjälp med disken och allt det där. Och att få sova i sovsal, gå i långa trappor som flyttar på sig, ha rörliga tavlor på väggarna... Jag kan fortsätta i all evighet. Där vill jag leva!


8. Hur mår dina hjärtslag just nu?
    Bra! Så himla skönt att hjärtat har lugnat sig, jag vet vad jag vill och jag vet vad jag har.
9. Favoritplats?
    Alltså åh. Jag trivs så himla bra här på landet, där man kan känna gräs under fötterna, vakna av fågelkvitter och gå ute lättklädd utan att folk tittar, men samtidigt så älskar jag San Francisco och Rom. Jag kan inte välja.


10. Är du vegetarian, vegan eller köttätare?
     Jag får ofta den frågan och svaret är alltid lika flummigt, men okej! Jag är vegetarian, men äter fisk och kyckling. Och pappas hemmagjorda köttbullar. Så jag är väl fake-vegetarian egentligen men det känns mycket bättre att säga att jag är vegetarian än kräsen. Och så har det ingenting med djuren att göra heller, utan det är bara det att jag inte gillar kött och knastret. Nu vet ni!


11. Hur ser den perfekta festen ut för dig? Hur ska man se ut och vad ska man dansa till?
      Drömmen har länge varit att kunna samla alla jag tycker om på ett och samma ställe, men många är utspridda på helt olika ställen i världen så det har inte gått, plus att jag har samlat på mig kompisar från helt olika perioder i livet så de hänger liksom inte ihop. Men det vore så himla mysigt att alla mina kompisar lärde känna varandra så att det inte fanns några hinder. Så drömmen vore att samla alla fina och ha dem här hemma i sommar, alla skulle ha fina och somriga klänningar och så skulle vi dansa till sånt som alla kan sjunga med i.

Så. Tack Frida för utmaningen!
Och nu är det alltså meningen att jag ska utmana 11 andra att svara på nya frågor.
De jag väljer är Sara, Alice, Anna, Julia, Alva, Victoria, Sanna, Julia, Johanna, Amanda och Mirjam.


(Lite bloggtips också)


Okej. Nya frågor:


1. Vilket annat land än Sverige skulle du vilja bo i och varför?
2. Vad ville du bli när du var liten?
3. Vilken är den godaste doften?
4. Om du bara fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle det vara?
5. Berätta om din allra bästa resa!
6. Vad äter du helst till frukost?
7. Vad inspirerar dig?
8. Vem berättar du dina hemligheter för?
9. Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?
10. Beskriv den bästa respektive värsta känslan. 
11. Vad är din allra allra högsta dröm?

5 kommentarer:

 1. åh men fan vad kul! ska svara direkt!! also, fina svar. saknar dig lite, vi borde ses någon dag. skulle vara så himla kul!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med framtidsanda.Fina bilder,goda ord./ Mamma

  SvaraRadera
 3. SV: Tack, absolut kan jag berätta lite om mig själv (kanske snor några av dessa frågor, vi får se). Jag gör det i ett inlägg nu i veckan!

  SvaraRadera
 4. sv: Ja, det tycker jag också vi borde! Hur jobbar du? Kanske torsdag eftermiddag funkar? :)

  SvaraRadera

Gör mig glad här