onsdag 8 februari 2012

Om inspiration
Jo, kan ni inte hjälpa mig med en sak? Jag behöver ha lite inspiration.

Berätta vad ni drömmer om. Det kan vara framtidsdrömmar, drömmar ni drömmer på nätterna, dagdrömmar, mardrömmar osv. Jag vill höra allt.

Så ska vi få se senare vad det blir av det hela.

10 kommentarer:

 1. guud vad fina bilder du tar, i vilket program redigerar du dina bilder? :)

  SvaraRadera
 2. drömmer om att hitta personer som mig. vänner som skulle uppskatta mig lika mycket som jag skulle uppskatta dom. såna som jag, även om jag har vänner här, inte hittar här. där jag bor. eller vågar jag ens försöka?

  tack förresten, verkligen.

  SvaraRadera
 3. Jag drömmer om att Ladys (min häst) bebis kommer ut livs levande och frisk! Om hur det stapplar sig upp och vinglar fram, för att sedan springa omkring, busa, och gömma sig blygt bakom mamma.

  SvaraRadera
 4. Oj. förlåt, jag ser det nu att du har ställt samma fråga. Det var verkligen inte med meningen. Jag bara frågade rakt ut innan jag har tittat igenom alla bloggar jag följer. (ja, jag följer din blogg)

  jag drömmer om en lägenhet i Göteborg, där jag kan överleva på mina texter. På helgerna går jag ut på diskotek och dansar tills jag blir alldeles vimmelkantig. ska hångla så mycket att min kropp slutar fungera och sen ramla glada gatan fram. Ska falla i sängen hos någon pojke kanske, hångla lite till och sen vakna på morgonen då jag sätter en lapp på hans kylskåp med mitt nummer och ett tack för den fina natten. Sen ska jag röka på franska balkonger och dricka te sent om natten. (jag har så mycket mer drömmar men just nu är detta min allra högsta dröm)

  SvaraRadera
 5. Jag drömmer om ett hus, en liten gård. Kanske är det gammalt och behöver renoveras och restaureras, eller så bygger jag nytt, fast på gammalt traditionellt sätt. Spröjsade fönster och en sommarglasveranda på framsidan med koboltblå dörrar och enkelglas. Det finns både höns, hästar, ett par kor och några får. Ett grönsaksland och stora träd som skuggar tomten och ramar in gården som ett eget litet rum med utsikt över åkrarna. Det ska finnas ett rejält staket, smala falurödfärgade spjälor eller en ordentlig gärdsgård, så att inte hundarna smiter iväg på egna äventyr (eller äter upp hönorna ;)) Hästarna och jag arbetar på olika sätt, med att slå hö eller dra stock i skogen. Rejäla hästar ska det vara. Ibland ligger man i hängmattan med en bok, ibland fikar man med hemmagjord körsbärssaft och kanelbullar i syrénbersån. Framförallt ska det finnas plats för människor att komma och hälsa på, spontanbesök är viktigt! Ett stort sällskapsrum med en sprakande brasa och en kökssoffa där man kan sitta och titta ut på snöstormen utanför.

  Kanske, men bara kanske bor det någon mer där. Men jag är inte säker på att jag vill dela med mig eller kompromissa om något som är så uppenbart "mitt" ;) Blir det så blir det, men blir det inte så är jag inte ledsen för det, för fy sjutton vad jag kommer ha det bra på min lilla gård med bara mig och mina utvalda! :)

  SvaraRadera
 6. Du får komma och hälsa på när jag och djuren har installerat oss! ;)

  SvaraRadera
 7. Jag drömmer om att studera allt intressant som finns på alla universitet/gymnasier, komma så nära en person så att man liksom inte kan andas utan den, se världen utanför Europas gränser, flytta hemifrån, skratta tills jag får ont i magen minst en gång per dag, sol som värmer, ljusa nätter, pussar, hårda kramar och dansgolv fyllda av nya, intressanta människor.

  SvaraRadera
 8. jag drömmer om ett slut på överkonsumtion och ett slut på gifter i det vi äter, har på oss och omger oss med, om städer som blomstrar i bokstavlig bemärkelse och att alla skulle få chansen att lära känna den gud jag känner.

  för mig själv drömmer jag om en mycket-av-världen-runt-resa landvägen och att dokumentera och spara resan och skapa nånting av det; en bok eller en film eller en filosofi. om ett gods på landet och samtidigt en lägenhet i en storstad. om gemenskap med likasinnade men gärna oliktänkande. om ensamhet. om att alltid vara ärlig i sig själv och mot sig själv.

  tack för frågan. har suttit halva kvällen (läs: ca tre timmar) för att tänka ut ett svar. det här med drömmar är fascinerande. hur de ändras och hur ens förhållningssätt till drömmar förändras och är olika för olika människor. mitt förhållningssätt har förändrats mycket de senaste åren, exempelvis. jag har börjat sätta små drömmar i verket. förut hade jag mest drömmar som jag alltid trodde skulle vara drömmar och aldrig uppfyllas. det kändes visserligen ganska ok, och jag har fortfarande många drömmar som aldrig kommer att uppfyllas. men efter jag försökt genomföra några av mina drömmar har insikten om att det faktiskt går slagit mig. och vilken insikt sen. att man kan, lixom. plötsligt blev några drömmar livsmål istället.

  SvaraRadera
 9. Jag drömmer om att hitta Honom med stort H. Och jag drömmer om att bli äldre, träffa nytt folk, flytta hemifrån till en stor, ljus, fräsh lägenhet, resa jorden runt och skaffa oförglömliga minnen och erfarenheter och även lyckas fånga några av alla minnen på bild, jag drömmer om ett perfekt långt, friskt och lyckligt liv!

  Inget jättedjupt utan bara att få vara lycklig och ha dom jag älskar runt om mig, så mycket mer behövs inte för att jag ska vara nöjd!

  SvaraRadera
 10. Jag drömmer om att se resten av världen. Och att sedan bosätta mig på ett lugnt och fint ställe :)

  SvaraRadera

Gör mig glad här