onsdag 7 december 2011

Om bloggar jag läser

Hej. Tänkte visa er några av mina allra bästa bloggar jag följer. Mest bara för att de är så himla fina så att jag inte vill att någon ska missa dem.

Den första jag ska visa er är Rebecka Bjurmell. Jag gillar verkligen hennes blogg för hon tar superfina självporträtt och fotograferar helt underbart fina bilder från Paris, där hon bor. Hennes tumblr är dessutom den allra bästa inspirationskällan jag vet, det är ett måste att kika in på den.Sen är det Nicolina, som helt enkelt bara har det sötaste bloggnamnet och tar så himla mysiga och korniga bilder. Och jo, tyckte att hennes header var så himla fin så hon fick inspirera min.


Annette Pehrsson får mig bara att vilja damma av de allra äldsta kamerorna jag kan hitta och börja fotografera analogt igen. Hon tar så himla fina och stillsamma självporträtt, och dessutom är hennes 
landskapsbilder underbara.
Saras blogg måste ni bara läsa för hon skriver så himla vackert. Kort och gott. Mer behöver jag nog inte säga, det är bäst ni läser själva. Lova att ni gör det.Så. Här har ni mina fyra allra finaste bloggar.
Följer många andra fina men för att välja ut de allra bästa liksom. Länka gärna om ni vet någon som ni tycker att jag behöver se!

7 kommentarer:

 1. Men åh vad fin du är! Nu gjorde du mig alldeles varm i hjärtat! (och ja, jag har bokat vad du tror, tror jag, hihi) Kram!

  SvaraRadera
 2. SVAR: Nejmen gud vad söt du är! Pusspådig!

  SvaraRadera
 3. Hej vill du vara med och tävla om ett valfritt smycke från hoof store? :-) Kram

  SvaraRadera
 4. wilmaharju.blogspot.com och alvaharju.blogspot.com (systrar) är två underbara och helt magiska bloggar;)

  SvaraRadera

Gör mig glad här