lördag 10 december 2011

Om att minnas det finaste
Vi säger hej då och du trycker dina läppar tätt mot mina. Jag känner dina ord mot min mun när du säger "Tänk på att jag älskar dig. Tänk på det, tänk på det när du ska sova sen".
   Och så går du.

2 kommentarer:

 1. vet du, förra hösten, när jag bodde hemma i karlstad, då jobbade jag bara lite mer än halvtid, och också ganska konstiga tider. ibland tyckte jag det var så himla jobbigt, för jag jobbade när min familj var ledig och när jag var ledig var det så tomt i huset.
  men sen insåg jag (inte på riktigt förrän jag var tvungen att få upp före sex måndag-fredag varje vecka) att det var så himla bra att jobba så! för jag fick ändå in en del pengar i månaden, så jag klarade mig och samtidigt kunde spara undan en hel del, plus att jag fick sovmorgnar ofta och fler än två dagar ledigt i veckan. det liksom lindrade det dåliga samvetet jag förstår att du kan få. kanske kan det vara lagom med ett deltidsjobb för dig? det kan vara ganska skönt att ha medan man funderar på vad man ska göra sen, plus att man har pengar att kunna göra det när man väl kommer på vad det är man vill (som att komma och hälsa på mig i stockholm eller i barcelona när jag flyttar dit, till exempel)
  hoppas jag inte lät för mammig nu, för det var inte meningen :)
  puss!

  SvaraRadera
 2. re: tack så mycket maja! ja jag håller med dig. blir mycket självporträtt för mig nu då jag håller på med ett projekt som innefattar just det.

  SvaraRadera

Gör mig glad här