torsdag 21 juli 2011

Om att önska sig något

Jag tycker att det är så himla bra att man kan önska sig saker fast man inte fyller år. Det här önskar jag mig lite nu, fast det är ungefär ett halvår kvar tills jag fyller tjugo.
Såhär fina sommarklänningar att ha året om ungefär, för att på vintern bli påmind om att det faktiskt blir sommar någon gång igen, även fast det känns som att vintern stannar förevigt. Den här klänningen är från Riga.
Och så önskar jag mig såna här fast ännu finare läppglansburkar för det är alltid fint och kul att ha när man inte har någonting annat att göra. Bara att kleta på lite. 
Jag tycker att det vore så himla himla mysigt att ha ett eget mörkerrum. Där skulle jag bo då, och framkalla mina egna bilder. Och ett litet galleri vore inte heller fel, där jag skulle kunna sälja mina bilder... Plus en viktig del till. En pålitlig analog kamera.
Och det jag vill ha mest av allt just nu. En resa. Allra helst till Italien, men Californien går också bra. Den här bilden är ifrån Genova-bukten när vi var där 2004.

2 kommentarer:

  1. gud vilken gosi och fiiin klänning!
    Sånt där läppglans eller vad det nu har jag fast med Kiwi smak, den luktar gott men smakara illa :(

    SvaraRadera
  2. Jag har en Nikon FM2á som just nu inte används alls. Skulle kanske vilja utlånas till någon som tycker om att fota?? Hör av dig om intresse finnes! Kram

    SvaraRadera

Gör mig glad här