torsdag 28 oktober 2010

Tio bilder som gör mig väldigt, väldigt gladKände att jag var tvungen att göra lite med bilderna från Grekland. Jag började visst med en bild på mig, som Anna tog när hon skulle prova kameran. Vi hade med oss mammas gamla och fina analoga kamera så vi använde min kamera som ljusmätare. Tyvärr råkade en rulle bli helt förstörd för att kameran är så himla gammal : (Här är Anna och vi tänkte ju att vi skulle ta hur mycket bilder som helst, och helst tusen miljarder på varandra. Vi gjorde inget av det. Jag har femhundra bilder ungefär, och inte tusen miljarder bilder på Anna. Tyvärr.Såhär glad och söt var Anna över att få vara i Grekland igen!Här är den fina men bråkiga kameran. Hade ju förresten med mig den här kameran till Rom, men hela den rullen blev också förstörd : (H
är är finaste Panagiotis med den jätteläskiga katten som alltid ville gosa och springa efter ben. (Bita tår)Här bodde vi och där ligger Panagiotis hund, som heter docka fast på grekiska.

På en av alla tusen utflykter vi gjorde.

Här är Panagiotis pappas fina gröna lastbil. Gillade den på något vis.


En av få dagar vi faktiskt var på stranden. Då var vi där i högst fyra timmar tror jag.

Åh. Nu blev jag glad på riktigt.

5 kommentarer:

 1. Ååhhhh.....! Nu ÄR jag avis, avis på riktigt!!
  För Käre Hilding så bra, roligt och spännande ni måste ha haft det! Härligt att få vara ifred i iallafall 14 dagar och dåra BARA DET MAN SJÄLV VILL!!! Hela tiden! Fränt!
  Tack för du delar med dig, PUSS!

  SvaraRadera
 2. HAHAHA!
  NU såg jag det riktigt ROLIGA i bilden på stranden,. varför Anna gömmer sitt ansikte och skratt bakom handen!
  GUD vilken liten handuk han hade ;) Men de verkar tycka Annas reaktion var kul iallafall :)

  SvaraRadera
 3. Nu åker vi nog tillbaka! :D och hm, varför tittar de så på mig ? :O

  SvaraRadera
 4. Ja, nu åker vi nog tillbaks, va? ^^
  Jag märkte inte att de kollade på dig för ens nu, men nu såg ju Malin att det såg ut som att han hade världens minsta handduk, och det kanske han har, men han var ju faktiskt inte naken bakom den! Som tur var... Jag vet inte varför de kollar! De tyckte kanske att det var kul att du inte ville vara med på bild! ^^

  SvaraRadera
 5. åh, det där var fint. så fint att det gjorde mig lite glad också, fastän jag inte känner någon på bilderna eller har varit där du varit.

  SvaraRadera

Gör mig glad här