tisdag 12 oktober 2010

Saker att längta hem till

Att få duscha i en dusch med duschdraperi.
Att få äta mammas goda bröd.
Att få köra bil.

Nu har jag varit hemma i tre dagar och jag har duschat, men jag ångrade mig med en gång när jag var färdig och klev ur. Då ville jag hellre tillbaks till Grekland och kliva ur duschen och inte frysa som en idiot.
Jag har ätit mammas bröd, jag har till och med ätit upp allting, så nu är det slut så jag kan lika gärna åka tillbaks och bara äta yoghurt till frukost igen.
Och jag har kört bil.
Så nu har jag gjort allting jag har längtat hem till så nu ska jag leta reda på billiga resor igen så åker jag tillbaks så fort som möjligt.

3 kommentarer:

 1. Åååh Maja....!
  Som jag ÖNSKAR att jag kunde göra just som du!!
  Det skulle kännas som en ENORM frihetskänsla, ett enormt stort hav bara till MIG att få vara med om. Käre Hilding så underbart det skulle vara, att bara få dra iväg ett tag!
  Med mig, jag och mig själv! HA!
  Gört!
  Bare gört, om du har möjlighet, råd och kan. Passa på, se dig omkring, skapa minnen, skapa dig vänner, gör din erfarenhet till ditt liv!
  Fantasktiskt, tycker iallafall jag.
  Gört!
  PUSS!!

  SvaraRadera
 2. Va har du inte saknat mig!!!!

  SvaraRadera
 3. Sunt leverne, spring, fly, göm dig från dig själv. Spring, spring under hela ditt liv. Fly från alla jobbiga tankar, fly från allting som är verkligt. Spring bara, spring på. Ignorera att ångesten kommer äta upp dig inifrån, likt en predatorisk bakterie, strunta i realiteten, bara spring, spring för allt vad benen bär.

  SvaraRadera

Gör mig glad här