måndag 19 april 2010

Till er vänsterhänta, jag blir nästan lite kär

Idag kom jag på hur fint det är att vara vänsterhänt.
Jag gillar verkligen handstilar, alla skriver så personligt och ofta fint, men de som skriver med vänsterhanden förtjänar väl lite mer beröm?
Eller nja, egentligen inte kanske... De kan ju verkligen skriva med sin hand. Men det ser så himla fint ut med handen som täcker över texten, kanske kletar ut de nyligen skrivna orden och de håller pennan så fint. Jag blir nästan lite kär. I er vänsterhänta.

Sen var Anna här idag. Vi fikade ute i solen och gick min älsklingsrunda till Mattis och kyrkogården. Bra dag ändå. Och jag ska sluta köra för snabbt.

4 kommentarer:

 1. Syrran är så gammal så hon blev tvingad i skolan att skriva med höger fast hon är vänsterhänt från början. Så var det på den tiden. Men hon har fördel av det nu för hon kan skriva med båda händerna (fast inte samtidigt förstås). Man kanske kan träna upp sig att skriva med både höger och vänster hand.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Är jag fin då?
  Jag tycker det ser helt stört ut när jag skriver..
  Sen om jag skriver med blyerts så är jag helt grå på hela handen sen och skriva på tavlan i skolan kan jag inte heller göra! ^^

  SvaraRadera
 3. Men Wilma hon kan hon!
  (Vaddå köra för snabbt?! Vem skrek högst nu då?!)

  SvaraRadera
 4. Just det, man fick ju inte skriva med vänsterhanden förr... Det är jättekonstigt faktiskt. Men en fördel kan ju som sagt vara att nu kan man skriva med båda! :)

  Alla vänsterhänta är fina, och jag vet att handen blir grå men ändå... Handstilen blir så fin på något sätt.

  Och Wilma vet jag är duktig, haha! För idag fyller hon år :D :D
  Det där med att köra för snabbt har faktiskt ingenting med mamma att göra, som man kan tro ;) Jag råkade köra 115 på 100-väg och då blev körläraren inte så glad ^^

  SvaraRadera

Gör mig glad här