tisdag 9 februari 2010

Idag kom jag på att tisdag är ett fint ord


Det här är det första inlägget jag gör på den nya datorn. För ja, vi köpte en ny igår. Jag älskar den redan, undra om det är för att den är mörkröd? Hm, jag vet inte. Eller så är det bara för att den är så smidig och fin så att man kan sova med den om man skulle vilja det. Egentligen så är det ju det jag alltid har drömt om, ligga och gosa i sängen och se på film när man vet att man egentligen borde sovit för flera timmar sedan.
Det braiga just nu är att om Julia kommer in på musikal till hösten så kommer hon få en egen dator så då blir den här lilla fina min alldeles egna. Och varför det? Jo, för i morgon ska vi antagligen åka och kolla på en till. Efter att jag har lyssnat på Björn Starrin från klockan halv nio till någon gång på eftermiddagen, plus sett Smala Sussie (Fan, nu glömde jag baka kladdkaka att ta med) så åker vi och kollar på en ny liten bäris.
Måste dessutom köpa kaffebönor tills på torsdag för då ska jag fota i studion och det tycker jag ska bli kuligt.

Nu blev det här inte riktigt som jag tänkte mig, men det är mycket roligare att skriva på en bärbar än på en vanlig. Men det här ska inte hända ofta. Jag ska tänka ut något riktigt fint och bra snart.

Men tisdag är ett fint ord.

1 kommentar:

  1. det är lungan, jag kommer in på musikal :D don't worry, be happy ;)

    SvaraRadera

Gör mig glad här