fredag 21 oktober 2011

Om Riga
I somras följde ju jag med Christoffer och hans familj på en båttur till Riga. Jag kände att jag inte riktigt hade lust att sitta och redigera alla mina bilder soliga sommardagar men nu, en höstkväll i oktober, tänkte jag att det passade bra, så såhär såg det ut.Här är han, på båten dit. Nöjd.


Gick ombord i Riga, svettades, gick och gick, hittade en marknad där jag smygfotade lite såklart, gick runt på stan. Och lite sånt.
Det här var vår utsikt från hotellrummet. (Haha) Det var lite slitet i Riga men hotellet var nog bland det finaste jag bott på, med fönster man kunde sitta i och allt! Drömmen.Vi gick och gick och hittade flera gallerior i hur många våningar som helst men utan nästan en enda vettig affär.


Öl-paus.Vi åkte upp i en kyrka och såg hela Riga ovanifrån. Men såhär såg det ut för det mesta, men det var lite fint ändå.
Familjen.

Hade så himla bra dagar med min finaste och hans familj.

6 kommentarer:

 1. Hej hej, hoppas allt är bra? :).

  Jag har igång en bunt med tävlingar på bloggen och det kommer upp nya hela tiden. Just nu har jag igång tävlingar om Personlig almanacka, valfritt plagg från Miss Lia, Eyelash serum, underkläder från Abecita, m.m! Tävlingarna hittar du i menyn samt i fliken Pågående Tävlingar.

  Har nya tävlingar varje vecka nu fram till Jul, så passa på att vara med!

  Kika gärna in & se om det är något som intresserar dig :)

  Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt!

  Ha det gott,
  Kram Nathalié

  SvaraRadera
 2. Jag älskade mest att du fick vara med om upplevelsen, efter det älskade jag mest det fina korten på Familjen. Och hans rutiga ryggtavla. Men mest familjen!
  <3

  SvaraRadera
 3. Sjukt fina bilder! Och klart jag gillade bilden men vill ha fleraaaa thihi

  SvaraRadera
 4. Åh vilka fina bilder!

  SvaraRadera
 5. åh, fina bilder! riga är fint. på ett skumt sätt skulle jag nog säga :)

  SvaraRadera

Gör mig glad här