torsdag 27 oktober 2011

Om hösten

Jag tror att det nästan aldrig tidigare varit så mycket höst som nu. Löven faller likt träden på baksidan just nu, dock lite långsammare och med ett lättare fall än de misshandlade tallarna.
   Och jag vet inte vad jag ska göra.
   Känner mig så lost, vad ska jag göra?

Pigga upp mig.

12 kommentarer:

 1. Du sover mycket, för då går hösten fort. Kollar på bra tv-serier (typ Grey's Anatomy och Glee) under täcket. Läser Harry Potter, eller annan valfri bok. Tänder en massa, massa ljus och tar långa, varma bad. Köper fina underkläder när du får lön, bakar bröd och äter medan det är nybakat. Dansar. Och så hånglar du så mycket du bara kan! Det skulle jag göra om jag inte jobbade alldeles för mycket...

  SvaraRadera
 2. Hej sötis! hoppas att du har haft en awsome dag! jag har en liten tävling där ALLA som gissar rätt vinner en fet LÄNK! det ända du behöver göra är att gissa vad som är i paketen ! :) kram!

  SvaraRadera
 3. åh så himla glad jag blir!! TACK snälla du :) och desamma , vilken härlig blogg! kram

  SvaraRadera
 4. Vann du lösögonfransarna? Gå in här och kolla: http://bellzors.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-losogonfransar.html#comment Om du inte vann är du välkommen att anmäla dig igen! :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Jaa, Erica är en duktig fotograf och det blev jättemånga bra bilder verkligen :) Och efter att ha redigerat dem blev jag väldigt nöjd.

  Kan vi inte ha en ny fotosession snart? :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Vad kul. Har du någon idé eller ska vi spåna på det? Jag sitter ju som sagt på psyket nu och kan inte göra så mycket. Men jag hör ju så klart av mig när jag kommer ut!

  SvaraRadera
 7. hösten är så himla svår. jag brukar också få ångest och må så dåligt så det finns inte. Vill jag det här? Vill jag vara här? etc etc. Den här hösten är jag på en skola som passar mig som handen i handsken och än har inga tvivel kommit om det än. Hoppas det håller i sig.

  SvaraRadera
 8. Fota, gå någon kurs (skrivkurser lär ju finnas på distans tex), träna eller tänd tusen ljus. Fina bilder har du tagit i alla fall!

  SvaraRadera

Gör mig glad här